Bjelland tegen NAC Breda terug bij selectie Twente

23 augustus 2014, 17:33

Andreas Bjelland kan zondag tegen NAC Breda zijn eerste speelminuten van dit seizoen maken. De centrale verdediger is voldoende hersteld van een blessure aan zijn rib en maakt deel uit van de wedstrijdselectie, meldt de club uit Enschede. Renato Tapia ontbreekt nog, hij heeft last van zijn kuit.

FC Twente-coach Alfred Schreuder beschikt verder over dezelfde spelers als afgelopen donderdag, toen de Tukkers het in de Europa League opnamen tegen FK Karabagh. "Afgezien van de 'normale' pijntjes is iedereen fit", zegt Schreuder op de clubsite. Met NAC Breda treft FC Twente zondag een ploeg die pas één punt binnen heeft, afgelopen weekend verloren de Brabanders met 6-1 van PSV. We kunnen een zeer gemotiveerd NAC verwachten, zeker na de ruime nederlaag tegen PSV. Die 6-1 was overigens geflatteerd. Tot aan de 3-1 was het een open wedstrijd, waarin NAC niets onder deed voor PSV", aldus de hoofdtrainer van de Tukkers.

"Ik verheug me op de wedstrijd tegen mijn oude club en ik weet dat NAC er alles aan zal doen om de punten in eigen huis te houden. We zullen er een hele klus aan krijgen om de wedstrijd te winnen", besluit hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen