Eagles en Dordrecht scoren niet in Adelaarshorst

23 augustus 2014, 23:02   Bijgewerkt: 23 augustus 2014, 23:10

Go Ahead Eagles heeft zaterdagavond het eerste punt van het nieuwe seizoen in de wacht gesleept. De thuisploeg kreeg in de tweede helft voldoende kansen op de overwinning maar verzuimde afstand te nemen van FC Dordrecht. Omdat ook de bezoekers hun vizier niet op scherp hadden staan, werd er niet gescoord in Deventer: 0-0. Dordrecht staat met vier punten uit drie duels voorlopig keurig in het linkerrijtje.

Doelpuntloze remises zijn doorgaans het aanzien niet waard, maar dat was vanavond niet het geval. De neutrale toeschouwer kreeg een heerlijke wedstrijd voorgeschoteld waarin beide ploegen vol voor de winst gingen. De Eagles wilden voor eigen publiek de bittere nasmaak van twee eerder nederlagen wegspoelen en Dordrecht liet opnieuw zien dat het niet naar de Eredivisie is gepromoveerd om de bus voor het doel te parkeren.

Na rust draaide het spelbeeld en moest Dordrecht zich beperken tot verdedigen. De Eagles beseften dat een gelijkspel niet volstond en trokken met man en macht ten aanval. Peter van Ooijen probeerde het met zijn linker maar moest toezien hoe Kurto de bal uit de kruising rammelde. Marnix Kolder en Schalk kregen vervolgens twee reuzenkansen op de openingstreffer. Kolder vond Kurto op zijn weg en Schalk kwam net tekort om een uitstekende voorzet van Job van der Linden tussen de palen te glijden. Met nog tien minuten op de klok koesterde Dordrecht het punt en de thuisploeg droop na het eindsignaal als de morele verliezer van het veld af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen