Schalke-coach 'extreem boos' na verlies in Hannover

23 augustus 2014, 23:20

Schalke 04 liep in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen een nederlaag aan. Op bezoek bij Hannover 96 verloren de Königsblauen, na een 0-1 voorsprong, met 2-1. Een onnodige nederlaag, vindt Schalke-coach Jens Keller. Hij is des duivels over de manier waarop zijn team de wedstrijd uit handen gaf.

"Ik ben extreem boos", bromde hij na afloop van het duel, waarin Klaas-Jan Huntelaar de score opende. "Tot de 67ste minuut pakte ons strijdplan goed uit. Het is waanzinnig frustrerend dat je een wedstrijd die je volledig onder controle had, door twee counters uit handen geeft. We hebben individuele fouten gemaakt, in het veld zijn op bepaalde momenten verkeerde beslissingen genomen. We verzuimden soms net even die ene, tactische overtreding te maken."

Beide doelpunten van Hannover vielen kort na elkaar, in de 67ste en zeventigste minuut.