Narsingh: "Hoofd leeg houden en vlammen"

24 augustus 2014, 19:50

Enigszins verrassend stond Luciano Narsingh in de basis bij PSV in de topper tegen Ajax. Trainer Phillip Cocu gaf de rechtsbuiten de voorkeur boven Jurgen Locadia en die keuze pakte goed uit, want Narsingh stond aan de basis van de gelijkmaker en maakte zelf de 1-2. De Eindhovenaren wonnen uiteindelijk met 1-3.

De glansrol van Narsingh in de topper tegen de landskampioen was opmerkelijk, want de afgelopen wedstrijden moest hij op de bank plaatsnemen. In de ArenA bewees de zevenvoudig Oranje-international eindelijk weer zijn waarde voor PSV, maar toch wilde hij niet te lang stilstaan bij zijn eigen aandeel in de overwinning. "Vandaag ben ik het (de doelpuntenmaker, red.), maar we doen het als team. We wisten dat we hier konden winnen en hebben goed gespeeld, dat geeft een lekker gevoel."

Toch betekende het veel voor Narsingh om beslissend te zijn in deze topwedstrijd, want de aanvaller heeft twintig moeizame maanden achter de rug. Hij scheurde eind december 2012 zijn kruisband, maakte na een maand of tien zijn rentree bij PSV en bleef daarna zoeken naar zijn oude vorm. "Ik kom terug van een lange blessure", zegt hij. "Maar deze lijn hoop ik vast te houden. Of ik Locadia nu uit het elftal gespeeld heb? Dat is aan de trainer, het is zijn keuze. Voor mij is het belangrijk om mijn hoofd leeg te houden en te vlammen, zoals vandaag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen