Club Brugge komt voor, maar verliest bij Mechelen

24 augustus 2014, 21:01   Bijgewerkt: 25 augustus 2014, 00:07

Club Brugge heeft zondag op bezoek bij KV Mechelen de tweede nederlaag van het seizoen geleden. Oud-PSV'er Timmy Simons zette het elftal van trainer Michel Preud'homme nog wel op voorsprong, maar zag zijn ploeg uiteindelijk met 1-3 verliezen.

Al na tien minuten kwam Brugge voor. Aanvoerder Simons benutte de penalty die volgde na een handsbal van Bateau. Na 24 minuten kreeg ook Mechelen een strafschop, die door Dalibor Veselinovic werd binnen geschoten. Vijf minuten na de koffie deed Alessandro Cordaro de thuisaanhang vieren. Oud-Roda JC-speler Davy de Fauw verloor te makkelijk de bal achterin, Cordaro bedankte en zette de 2-1 voorsprong op het scorebord. In de extra tijd maakte Glenn Claes de verlossende derde treffer voor Mechelen.

KV Mechelen staat na vijf wedstrijden op zes punten, twee minder dan Club Brugge. Anderlecht is met 13 punten koploper in België.

Stadgenoot Cercle Brugge pakte later op de avond de drie punten. Na drie gelijke spelen en één verloren wedstrijd was het vanavond eindelijk raak voor Lorenzo Staelens en de zijnen. In het Jan Breydelstadion tekende Kabananga tegen Lokeren voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen