FC Groningen jaagt op nog twee versterkingen

Ger
25 augustus 2014, 09:44

FC Groningen is in de laatste dagen van de zomerse transfermarkt nog niet uitgewinkeld. De huidige nummer vier van de Eredivisie hoopt deze week opnieuw een aanvaller te strikken. Bovendien aast trainer Erwin van der Looi op een defensieve versterking.

FC Groningen legde afgelopen vrijdag aanvaller Mimoun Mahi van Sparta voor drie seizoenen vast, maar daarmee is de verlanglijst van de noorderlingen nog niet volledig afgewerkt. "We blijven alert. We hebben nu nog een week de kans om de selectie te versterken. De wens is om het elftal voorin nog van een nieuwe impuls te voorzien", zegt manager technisch zaken Henk Veldmate tegenover FCUpdate.nl. "We willen er graag nog een aanvaller bij en dan met name een vleugelspeler." Voor die positie was tot voor kort Alireza Jahanbakhsh van degradant NEC in beeld. "Dat is één van de spelers waar we naar geïnformeerd hebben", geeft Veldmate toe. "Maar dat is gezien de vraagprijs een kansloze missie. Daar hoeven we dus niet langer bij stil te staan."

"Een andere wens was het halen van een allround middenvelder, maar die invulling heeft inmiddels minder prioriteit gekregen", verwijst Veldmate naar de interesse voor de Zweed Simon Tibbling van Djurgardens IF. "We richten onze aandacht liever op ons verdedigende blok, want daar zijn de mogelijkheden met name door blessures wat beperkter aan het worden. We kijken overigens heel zorgvuldig naar potentiële versterkingen. We gaan zeker niet kopen om het kopen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen