Ancelotti bevestigt vertrek Di Maria bij Real Madrid

Ger
25 augustus 2014, 10:21

Angel Di Maria gaat daadwerkelijk vertrekken bij Real Madrid. Trainer Carlo Ancelotti heeft laten weten dat de Argentijnse international afscheid heeft genomen van de Koninklijke. Vooral door de komst van James Rodríguez hoefde hij dit seizoen bij Real niet op veel speeltijd te rekenen.

Di Maria, die al een transferverzoek indiende bij de clubleiding, werd vrijdag door Ancelotti buiten de selectie gelaten voor het duel met Atlético Madrid om de Spaanse Supercup. Zondag was de vleugelspeler bovendien niet van de partij op de laatste training van Real voor de competitiewedstrijd tegen Cordoba. "Zijn transfer is geregeld, maar is nog niet officieel. Hij kwam wel al afscheid nemen. We hebben hem bedankt voor alles wat hij voor onze club gedaan heeft en we wensen hem veel succes in de toekomst", verklapt Ancelotti.

De nieuwe club van Di Maria is nog niet bekend. Vooral Paris Saint Germain als Manchester United toonden deze transferperiode belangstelling voor de aanvaller. In tegenstelling tot Di Maria blijft Sami Khedira dit seizoen volgens Ancelotti wel bij Real. De Duitser is ook niet meer zeker van een basisplaats. "Maar hij blijft bij ons en daar zijn we blij om. Hij is een belangrijke speler", aldus Ancelotti.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen