Balotelli tekent bij Liverpool: "Een geweldig team"

25 augustus 2014, 18:14

Witte rook in Liverpool: Mario Balotelli is maandag officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst van The Reds. De 24-jarige Italiaan heeft de medische keuring met succes doorstaan en tekent een driejarige verbintenis op Anfield Road, waar hij reeds zijn krabbel gezet heeft. De spits komt over van AC Milan, waarvoor hij anderhalf jaar speelde.

Balotelli, die voor een slordige 20 miljoen euro naar Engeland verhuist, is verguld met zijn nieuwe uitdaging: "Ik ben dolgelukkig. We waren in gesprek over een overstap en ik ben blij dat het rond is. Liverpool is één van de beste clubs in Engeland, waar het voetbal van een hoog niveau is. Het is een geweldig team, met jonge spelers. Dat is de reden waarom ik hier naartoe gekomen ben."

De flamboyante Balotelli, 33-voudig international (dertien doelpunten), is alweer de negende zomeraanwinst voor Liverpool. Alberto Moreno, Javi Manquillo, Divock Origi (meteen verhuurd aan Lille OSC), Lazar Markovic, Dejan Lovren, Emre Can, Adam Lallana en Rickie Lambert gingen de spits voor.

De Italiaans international scoorde 30 keer in 54 optredens voor Milan. Het is niet zijn eerste avontuur in Engeland, aangezien hij eerder al voor Manchester City speelde. Vanavond neemt zijn nieuwe werkgever het in de Premier League op tegen zijn oude club.

Bron foto: liverpoolfc.com

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen