Rodgers blij met Balotelli: "Een speler van wereldklasse"

25 augustus 2014, 18:43

Mario Balotelli werd maandag officieel welkom geheten door Liverpool. Manager Brendan Rodgers is zeer te spreken over de negende zomerse aanwinst voor The Reds. De Noord-Ier hoopt dat Balotelli zich van zijn goede kant zal laten zien op Anfield, zo geeft hij aan op de website van zijn werkgever.

"Deze transfer is van grote waarde voor de club. Ik denk dat we zeer slimme zaken hebben gedaan", zegt Rodgers over de komst van Balotelli, die anderhalf seizoen in het shirt van AC Milan speelde. "Er bestaat geen twijfel over het vermogen van Mario. Hij is een speler van wereldklasse. Voor zijn leeftijd heeft hij daarnaast veel ervaring met het spelen op het hoogste niveau. Hij heeft op meerdere internationale podia gescoord."

Rodgers denkt dat Balotelli bij Liverpool kan excelleren: "Wij bieden hem de juiste infrastructuur, cultuur en milieu om het beste naar boven te halen. We hebben een sterke groep en werken hard. Daar zal hij van profiteren. Ik kijk ernaar uit om met hem aan de slag te gaan", aldus de Noord-Ierse manager.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen