Crisisdag bij Heracles: "Geen beslissingen genomen"

25 augustus 2014, 19:35

Het is code rood bij Heracles Almelo, dat een zeer stroeve competitiestart kent. In het Polman Stadion heeft maandag een crisisdag plaatsgevonden, waarop er intern over de misère gesproken is. Het heeft niet tot concrete beslissingen geleid, stelt voorzitter Jan Smit tegenover TC Tubantia.

De teller staat bij de Heraclieden nog altijd op nul punten, na drie wedstrijden. De 0-1 thuisnederlaag tegen SC Cambuur was een nieuwe dreun voor de club uit Almelo, waar spelers en staf zaterdagochtend de koppen bij elkaar staken. Preses Smit en directeur Nico-Jan Hoogma zaten ook met de technische staf en enkele spelers om de tafel.

"We hebben uitgebreid gesproken over de vraag hoe we het tij kunnen keren", geeft Smit aan. "Het is duidelijk dat de situatie waarin we verkeren niet prettig is. Het is een slechte seizoenstart. We zitten in een proces, een oriënterende fase en willen zo veel mogelijk  meningen horen. We willen niets overhaast doen. Er zijn geen beslissingen genomen", aldus de voorzitter, die net kon garanderen dat Jan de Jonge komend weekend nog op de bank zit als trainer van Heracles, in de uitwedstrijd tegen Excelsior.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen