Mühren ziet AZ zitten, maar is wel duurder geworden

26 augustus 2014, 09:13

Dankzij zijn goede prestaties in het shirt van FC Volendam staat Robert Mühren nadrukkelijk in de belangstelling van AZ. De 25-jarige aanvaller, die nog één seizoen onder contract staat bij de Jupiler League-club, heeft wel oren naar een overstap naar Alkmaar. Hij heeft wel een behoorlijk prijskaartje om de nek hangen.

Mühren won maandagavond, onder toeziend oog van een AZ-delegatie, met 3-0 van Roda JC. "Ik weet dat AZ me volgt, maar meer ook niet", sprak Mühren na afloop van de prima prestatie tegen RTV Noord-Holland. "AZ is een mooie club, dichtbij en een stap hoger. Alles is goed", stelt de aanvaller, die snel zekerheid wil hebben: "Ik word er gek van dat het zo lang duurt. Ik hou van een beetje duidelijkheid."

Henk Kras, de voorzitter van Volendam, reageerde nuchter op de interesse in de smaakmaker: "AZ heeft contact gezocht maar nog niet gevonden", aldus de preses, die benadrukt dat er diep in de buidel getast moet worden voor Mühren: "Het is natuurlijk wat de gek er voor geeft. Maar hij is duurder dan een paar weken geleden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen