Toornstra herenigd met Immers: "Vormen een goed duo"

26 augustus 2014, 09:47

Jens Toornstra signeerde maandag zijn contract bij Feyenoord, waardoor hij dit seizoen definitief in De Kuip te bewonderen is. In Rotterdam-Zuid wordt de middenvelder herenigd met Lex Immers, met wie hij een aantal seizoen samenspeelde bij ADO Den Haag. "We vormden toen een goed duo"

Toornstra en Immers waren belangrijke pionnen op het middenrif van ADO, in het successeizoen 2010/2011. Hun samenwerking bleek destijds een uitstekende formule: "We speelden allebei als aanvallende middenvelder en wanneer de een naar voren ging, bleef de andere een beetje hangen. We voelden en vulden elkaar goed aan", zegt Toornstra in Metro.

De nieuwe aanwinst van Feyenoord won informatie over zijn nieuwe club in bij Immers, die dus zijn oude én nieuwe teamgenoot is. "Lex heeft me vooral uitgelegd hoe groot deze club is, dat er veel meer druk op staat dan bij een club als ADO. Ik merk dat nu zelf ook al aan alle aandacht die er vanuit de media voor mij is. Verder vertelde Lex dat hij zin heeft om weer met mij samen te spelen. Hij denkt dat het hier allemaal wel goed komt met mij", glimlacht Toornstra.

Afgelopen zondag zat Toornstra op de tribune in De Kuip, waar zijn oude club FC Utrecht met 1-2 won van zijn nieuwe werkgever: "Het was raar om mijn vrienden en collega's van Utrecht tegen mijn nieuwe team te zien spelen. Ik heb geprobeerd het allemaal zo emotieloos mogelijk te ondergaan, al was dat best lastig. Ik zag een goede eerste helft van Feyenoord en nu ik mijn contract heb ondertekend kan ik gerust zeggen dat het resultaat wat minder was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen