Arsenal moet vrezen voor lange absentie spits Giroud

26 augustus 2014, 10:04

Arsenal moet er rekening mee houden dat Olivier Giroud lange tijd niet inzetbaar zal zijn. The Gunners zijn in afwachting van de resultaten van een tweede scan, maar er wordt gevreesd dat de Franse international drie maanden uit de roulatie zal zijn, omdat hij met een vervelende enkelblessure kampt.

De 27-jarige Giroud hield de kwetsuur over aan het 2-2 gelijkspel tegen Everton. Hij onderging een scan terwijl de zwelling nog niet helemaal was opgetrokken, waardoor hij opnieuw onderworpen zal worden aan een scan. Door de blessure van Giroud heeft manager Arsene Wenger in de voorhoede alleen nog de beschikking over Alexis Sánchez, Joel Campbell, Yaya Sanogo en Lukas Podolski. Laatstgenoemde vertrekt wellicht nog uit Londen, terwijl Sanogo momenteel met hamstringklachten rondloopt.

Giroud werd in 2012 overgenomen van Montpellier en scoorde afgelopen seizoen zestien keer voor de Londense formatie. Tegen Everton was hij verantwoordelijk voor de late gelijkmaker. Mocht de Fransman inderdaad lange tijd niet inzetbaar zijn, dan zou Arsenal nog de transfermarkt op kunnen gaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen