NEC wil Jahanbakhsh 'alleen voor de hoofdprijs' laten gaan

26 augustus 2014, 10:29

De kans dat Alireza Jahanbakhsh dit seizoen afmaakt bij NEC lijkt klein te zijn. De Iraniër drukt op de begroting van de Nijmeegse degradant en diverse clubs hengelen naar de diensten van de aanvaller. Onder meer sc Heerenveen heeft zich inmiddels in Nijmegen gemeld voor Jahanbakhsh, die echter niet voor een schijntje mag vetrekken van NEC.

"Heerenveen is inderdaad bij ons teruggekomen", bevestigt algemeen directeur Bart van Ingen tegenover Omroep Gelderland. Hij benadrukt dat clubs diep in de buidel moeten tasten voor de NEC'er: "Wij laten hem niet zomaar gaan. Alleen voor de hoofdprijs mag hij weg. Wij staan niet onder druk om hem te verkopen. De transferperiode duurt nog zes dagen, er kan nog van alles gebeuren. Maar wij zijn overal op voorbereid."

Van Ingen denkt dat er nog de nodige mutaties zullen plaatsvinden in de Nijmeegse selectie: "Als club begrijpen wij dat Ali wordt gezien als een exponent van een kampioensploeg. Daarom hebben we de lat ook hoog gelegd, zodat indien het juiste bod wordt gedaan, we ook een goede herinvestering kunnen doen. Er komt ook los van een eventuele transfer van Ali sowieso versterking. We hebben aanvallend op de linkerflank nog iemand nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen