Simeone heeft gemengde gevoelens en begrijpt schorsing

26 augustus 2014, 10:57

Atlético Madrid werd vorig jaar knap kampioen in de Primera División, maar kende maandagavond een valste start in het nieuwe seizoen. Op bezoek bij Rayo Vallecano gaven Los Rojiblancos niet thuis. Ze speelden met 0-0 gelijk in het Campo de Fútbol de Vallecas en hoefden daar niet eens over te klagen.

Diego Simeone bekeek de wedstrijd vanaf de tribune, aangezien de coach van Atlético een schorsing van acht duels aan zijn broek heeft hangen. Hij hield gemengde gevoelens over aan het gelijke spel: "In de eerste helft speelden we zeer goed. We hadden drie goede kansen, maar kwamen niet tot scoren. In de tweede helft was Rayo de betere ploeg. We kwamen toen niet meer in ons spel."

De Argentijnse oefenmeester denkt niet dat het beter was gegaan als hij gewoon op de bank had mogen zitten: "Ik denk niet dat het geholpen zou hebben als ik de wedstrijd niet vanaf de tribune had moeten bekijken", aldus Simeone, die zijn schorsing wel kan begrijpen: "Ik heb veel respect voor de mensen die de beslissingen nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen