Te Wierik beseft: "Zaterdag moet Heracles winnen"

26 augustus 2014, 22:20

Heracles Almelo verloor de eerste drie competitieduels en hoopt dit weekend de eerste punten van het seizoen te pakken. Op bezoek bij Excelsior gaat de ploeg van de geplaagde Jan de Jonge er alles aandoen om te winnen, zo zegt verdediger Mike te Wierik.

"Drie keer verliezen is niet prettig", vertelt hij tegen Twente Sport. "Maar verder is het nu rustig op de club. We moeten weer vertrouwen proberen te krijgen. Een aantal dingen moet beter en de nieuwe spelers moeten beter ingepast worden. We hebben zaterdag na de wedstrijd met elkaar gesproken, waarin De trainer zijn standpunten kenbaar heeft gemaakt. Daar hebben we in het weekend over nagedacht en maandag hebben enkele spelers daarover hun zegje gedaan. De trainer heeft daarop aangegeven wat hij van ons verwacht."

De focus ligt nu op het duel tegen Excelsior van komend weekend. "Vanaf die tweede bespreking bereiden we ons voor op de wedstrijd van zaterdag in Rotterdam. Die moét gewonnen worden, dat is duidelijk", aldus Te Wierik, die tegen SC Cambuur een hoofdwond opliep. "Ik heb nog wel hoofdpijn, maar verder valt het mee. Die nietjes zitten er nog in, maar de kans is groot dat ze na de wedstrijd tegen Excelsior verwijderd mogen worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen