'Guardiola haalt Xabi Alonso naar Bayern München'

28 augustus 2014, 09:03

Een opvallende transfer lijkt in de maak in de top van het Europese voetbal. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Sport Bild maakt de Spaanse routinier Xabi Alonso de overstap van Real Madrid naar Bayern München. In Zuid-Duitsland zou voor hem een tweejarig contract klaarliggen.

Naar verluidt is Bayern al rond met Alonso. De Spaanse routinier, die woensdag liet weten dat hij een punt achter zijn interlandcarrière zet, zou ongeveer tien miljoen euro bruto per jaar gaan verdienen in München.

Alonso (32) staat sinds 2009 onder contract bij Real Madrid en won dit jaar met de Spaanse club de Champions League. Eerder pakte hij die prijs ook met Liverpool, waarvoor hij tussen 2004 en 2009 speelde. In de eerste jaren van zijn carrière stond de controlerende middenvelder onder contract bij Real Sociedad.

Bayern kwam bij Alonso terecht omdat middenvelders Javier Martinez en Thiago wegens blessures voorlopig niet beschikbaar zijn. Bovendien sukkelt ook Bastian Schweinsteiger met fysieke problemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen