Ronaldo erkent risico te hebben genomen met knie

28 augustus 2014, 17:10

Cristiano Ronaldo heeft naar eigen zeggen veel risico genomen door eerder deze zomer in actie te komen met Portugal op het WK in Brazilië, terwijl hij last van de knie had. Volgens de aanvaller van Real Madrid bracht hij daarmee zelfs zijn carrière in gevaar.

"In het leven kan je niet winnen zonder offers te brengen. Dat gaat soms gepaard met risico's", zegt Ronaldo tegen Marca. "Misschien dat ik in andere omstandigheden anders had besloten, maar we hadden een aantal grote wedstrijden voor ons liggen, zoals de Champions League-finale en het WK. Dan is het moeilijker."

"Soms dwing ik mijn lichaam tot het uiterste, maar dat hoort bij topsport", vervolgt Ronaldo. "Op vakantie heb ik uitgerust. Ik voel me beter. In de voorbereiding had ik wat ups en downs, maar dat is normaal. Vorige week ging het stukken beter, maar ik heb nog een paar dagen nodig om weer in topvorm te zijn."

Ronaldo won afgelopen seizoen met Real Madrid de Champions League. Op het WK stelde hij teleur met Portugal. Een groep met Duitsland, de Verenigde Staten en Ghana werd niet overleefd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen