Schreuder baalt: "Zonde dat we het niet hebben gehaald"

28 augustus 2014, 23:30

Alfred Schreuder vindt het jammer dat FC Twente er donderdag niet in slaagde de groepsfase van de Europa League te bereiken. "We hebben een jonge ploeg. Het is zonde dat we het niet hebben gehaald. Europees voetbal is een prima leerschool, daarom baal ik enorm", aldus Schreuder na het 1-1-gelijkspel tegen FK Karabakh. Het gelijke spel was onvoldoende na de 0-0 in Azerbeidzjan een week geleden.

Schreuder meende dat zijn elftal had kunnen winnen. "De gelijkmaker was mooi, maar verder is Karabakh alleen maar gevaarlijk geweest na slordigheden van ons. Er was ook niets aan de hand in de tweede helft, zelfs na de 1-1 zetten we goed aan om de 2-1 te maken. Daarna zag ik het wel wat onzekerder worden. We kregen nog wel wat mogelijkheden rond de zestien, maar er waren niet echt uitgespeelde kansen meer."

FC Twente wist dit seizoen nog niet te winnen. Vijf wedstrijden leverden evenzoveel gelijke spelen op. "Dat is niet goed genoeg. Feyenoord is komend weekeinde onze nieuwe tegenstander. Een mooie gelegenheid deze teleurstelling weg te spoelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen