Rutten was niet gerust: "Geluk was deze keer met ons"

28 augustus 2014, 23:05

Feyenoord-trainer Fred Rutten belandde donderdag van de hel in de hemel. Zijn elftal gaf tegen Zorya Luhansk een 3-0-voorsprong weg, maar won uiteindelijk alsnog met 4-3. "Dit was een knotsgekke wedstrijd", zei hij na het bereiken van de groepsfase van de Europa League.

"Het is natuurlijk fantastisch dat we het alsnog hebben gered door een doelpunt van Elvis Manu in de extra tijd. Maar zo'n wedstrijd wil ik niet elke week meemaken. Dat houd ik niet vol."

Rutten was er in de rust (2-0) al niet gerust op. "Bij 3-3 had ik nog slechts een sprankje hoop dat we het alsnog zouden gaan halen. De goals vlogen er bij ons wel heel makkelijk in. Maar in tegenstelling tot zondag tegen FC Utrecht (1-2 verlies) bleef de ploeg nu wel het geloof erin houden. En was het geluk deze keer wel met ons. De ontlading in De Kuip was geweldig. Heel mooi om een keer mee te maken. Maar laten we dit duel verder maar snel vergeten. Analyseren heeft weinig zin. Even genieten en dan het vizier op onze uitwedstrijd zondag tegen FC Twente."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen