NAC-directeur: "Of er nog spelers komen? Ik denk het niet"

29 augustus 2014, 09:49

De kans is groot dat NAC Breda zich koest houdt in de laatste dagen van deze transferperiode. De ploeg is wel uitgewinkeld, geeft technisch directeur Graeme Rutjes aan in BN De Stem.

"Ik ben er niet zeker van, maar ik denk het niet", antwoordt hij in de regionale krant op de vraag of er nog nieuwe spelers verwacht kunnen worden. "Dan zal er eerst ruimte gemaakt moeten worden, want het spelersbudget is zo goed als op. Het is zoals het is. We zijn ook niet één twee drie op zoek naar nieuwe spelers."

Jeffrey Sarpong en Joey Suk mogen tijdelijk vertrekken, maar Rutjes denkt niet dat beide spelers nog worden verhuurd. "Jij bent eigenlijk de enige die er naar vraagt. Wat mij betreft is dat een gesloten boek, tenzij hun zaakwaarnemers aangeven dat er interesse is. Dan moeten wij weer kijken wat we ervoor kunnen krijgen."

Een speler waar wel interesse in is, is Adnane Tighadouini. Rutjes weet niet honderd procent zeker of hij blijft. "Dat weten we pas als er een club komt. Het hangt ook weer af van het bedrag. Zoals Adje nu bezig is, stemt dat iedereen tevreden. Het is logisch dat hij met zijn goede spel interesse opwekt. Ik zou zeggen: 'zorg eerst dat je op langere termijn een goede reeks neerzet.' Daardoor zal zijn status binnen de club toenemen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen