Anderlecht treft grote namen in CL: "Aartsmoeilijk"

29 augustus 2014, 11:18

Niet alleen Ajax, ook Anderlecht kan zijn borst natmaken in de groepsfase van de Champions League. Bij de loting werd de Belgische kampioen donderdag ingedeeld bij Arsenal, Borussia Dortmund en Galatasaray. Geen nationale kampioenen, maar wel ploegen met een grote staat van dienst in Europa.

"Het zijn mooie affiches, maar de ploegen zijn aartsmoeilijk", zegt Anderlecht-trainer Besnik Hasi bij Sporza over de loting. "Dat is het sowieso altijd voor een Belgische club. Ik had gehoopt op de groep met Chelsea, Schalke en Sporting, maar het is nu zo. We zullen ons best doen en het zijn sowieso mooie ervaringen voor de groep. Dortmund? Ik heb zelf in Duitsland gespeeld, het is een fantastische club. Ze spelen voor 70.000 man."

Anderlecht is voor het vijftigste seizoen op rij actief in Europa. "Dat is fantastisch", vindt Hasi. "Maar we hebben al een tijdje geen successen behaald. We hebben al meer dan tien jaar de tweede ronde niet overleefd. De kloof met de top is dus groot, maar het is nog altijd leuk. Ik speel liever Champions League dan Europa League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen