Damen vervangt blunderende Excelsior-keeper Deckers

29 augustus 2014, 15:52

Alessandro Damen kan zich opmaken voor zijn debuut in de Eredivisie. De 23-jarige keeper van Excelsior, deze zomer overgekomen van amateurclub VV De Meern, vervangt de geschorste Jordy Deckers.

Deckers kreeg in de vorige competitiewedstrijd, uit bij sc Heerenveen, een rode kaart. Hij verkeek zich op een lange pass van de Friezen en trok aan de noodrem, met een rode kaart en penalty als gevolg. In de eerste twee competitiewedstrijden van dit jaar was de keeper ook al in de fout gegaan. Nu Damen tegen Heracles onder de lat staat, zal Kenzo Abel als tweede keeper op het wedstrijdformulier staan. Hij speelt normaliter in de A1.

Marinus Dijkhuizen, de trainer van Excelsior, heeft vertrouwen in de onervaren Damen. "Alessandro heeft het in de voorbereiding prima gedaan, dat vinden wij allemaal. Wij zijn er daarom van overtuigd dat hij het morgen goed gaat doen." Toch bevestigt de coach dat zijn ploeg op zoek is naar een nieuwe keeper. "We willen nog steeds een extra doelman halen, maar dat blijkt lastig gezien de keepers die op de markt zijn en ons budget."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen