Gudelj ziet NAC groeien: "Elke wedstrijd worden we beter"

29 augustus 2014, 21:27

NAC Breda wacht nog op de eerste zege van dit seizoen en hoopt die zondag tegen PEC Zwolle te behalen. De ploeg uit Brabant speelt tegen de koploper, die alle wedstrijd nog wist te winnen. Desondanks heeft NAC-coach Nebojsa Gudelj vertrouwen. "Elke wedstrijd worden we beter, leren we om volwassener te spelen."

De trainer wil ervoor waken dat zijn ploeg in het mes loopt bij de tegenstander. "We moeten situaties in wedstrijden leren herkennen", stelt Gudelj op de clubwebsite. "Het is zaak dat je aanvoelt wanneer je druk moet zetten en wanneer je even in moet zakken. Soms zijn we nog té enthousiast en willen we té graag. Tegen een ploeg als PEC Zwolle kan dit dodelijk zijn, met hun snelle buitenspelers."

Gudelj heeft respect voor de bekerwinnaar. "Het is een goede, voetballende ploeg. Ze zijn niet voor niets koploper samen met PSV. We onderschatten ze daarom niet, maar gaan zeker ook niet teveel respect voor ze tonen. We weten wat onze kwaliteiten zijn en waar onze kracht ligt. Met een goed resultaat tegen PEC ga je met een lekker gevoel het interlandweekend in. Dat zou mooi zijn voor deze jonge groep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen