Lurling alsnog gehuldigd bij NAC: "Zal slikken worden"

30 augustus 2014, 10:53

Het heeft even geduurd, maar Anthony Lurling krijgt alsnog zijn huldiging bij NAC Breda. De 37-jarige aanvaller speelde vorig seizoen zijn 250ste duel voor de club, maar de huldiging werd destijds drie keer uitgesteld. Zondag is het dan eindelijk zover. 

Lurling vertrok in de winterstop na een ruzie met trainer Nebojsa Gudelj. "De manier waarop ik ben weggegaan is jammer, maar dat mag het goede gevoel van de 7,5 jaar daarvoor niet afpakken", zegt de aanvaller van FC Den Bosch in AD Sportwereld. Lurling koestert daarom warme gevoelens voor de club uit Breda. "Ik heb voor geen enkele club zoveel duels gespeeld als voor NAC. Een geweldige club. Mijn spel paste perfect bij de club."

Het einde van Lurling bij de eredivisionist was minder positief. De buitenspeler weigerde een tribuneplaats, die hij uit het niets toebedeeld kreeg. 'Ik was echt op mijn ziel getrapt", reageert Lurling. "Achteraf had ik het ook slimmer moeten aanpakken, maar ik ben een gevoelsmens en reageer soms emotioneel. Dat ik nu toch op een mooie manier afscheid kan nemen van de fans, doet mij goed. Het zal een paar keer slikken worden, denk ik."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen