Dordrecht gaat voor eerste thuiszege: "De wil is groot"

30 augustus 2014, 11:55

Van FC Dordrecht werd na de promotie naar de Eredivisie niet al te veel verwacht, maar de equipe van Ernie Brandts doet het voorlopig uitstekend. Met vier punten uit drie wedstrijd staan De Schapenkoppen in het linkerrijtje. Vanavond (zaterdag) hoopt de ploeg tegen AZ de eerste thuiszege te behalen.

Brandts is tevreden over hetgeen hij afgelopen week gezien heeft, zegt hij op de website van zijn werkgever. "We hebben wederom een fantastische trainingsweek achter de rug. Conditioneel heeft de groep een prikkel gehad.  De partijen waren scherp. Zelfs zo scherp dat we de spelers moesten afremmen. De wil om te winnen is groot, ook op de trainingen dus."

Reden tot klagen heeft de hoofdcoach dan ook niet. "Alles kan natuurlijk nog beter, maar zolang er elke week een stijgende lijn in zit ben ik tevreden. Er is een duidelijke kwaliteitsverbetering ten opzichte van een paar weken terug", zegt de trainer, die een getergd AZ verwacht in Dordrecht. "AZ zal gebrand zijn op eerherstel na de slechte prestatie tegen Willem II.  Maar wij spelen ook om te winnen en ik verwacht ook dat wij het spel zullen maken. AZ speelt graag reactievoetbal. Dat spel ligt hen ook goed. In de omschakeling zijn ze levensgevaarlijk. Daar zullen wij scherp op moeten zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen