Pijnlijke middag Vd Vaart, Leverkusen wint met spektakel

30 augustus 2014, 18:32   Bijgewerkt: 31 augustus 2014, 11:08

Rafael van der Vaart heeft een vervelende middag achter de rug met Hamburger SV. Die Rothosen verloren zaterdag voor eigen publiek met 0-3 van promovendus Paderborn, bovendien viel Van der Vaart voor rust uit met een blessure.

Van der Vaart moest zich na 37 minuten laten vervangen. De middenvelder ging met een bovenbeenblessure naar de kant. Het is nog onduidelijk of Van der Vaart begin volgende maand met Oranje kan aantreden in de wedstrijden tegen Italië (4 september, oefen) en Tsjechië (9 september, EK-kwalificatie).

HSV wist vorige week, in de openingsronde, al niet te winnen van een andere promovendus. Tegen 1.FC Köln bleven de noorderlingen steken op een 0-0 gelijkspel. Tegen Paderborn zakte de equipe van coach Mirko Slomka door de ondergrens, wat resulteerde in een 0-3 nederlaag. Elias Kachunga, Mario Vrancic en Moritz Stoppelkamp waren trefzeker voor Paderborn.

Bayer Leverkusen won ook haar tweede competitiewedstrijd van het seizoen. De formatie van trainer Roger Schmidt zegevierde op eigen veld met 4-2 over Hertha BSC. Leverkusen kwam in de BayArena twee keer op achterstand, maar won alsnog dankzij Emir Spahic, Julian Brandt en Karim Bellarabi. Bij Hertha BSC liet coach Jos Luhukay John Heitinga en Roy Beerens in de basis beginnen.

Eljero Elia speelde thuis met Werder Bremen met 1-1 gelijk tegen 1899 Hoffenheim.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen