Excelsior buigt achterstand om tegen Heracles

30 augustus 2014, 21:42

Excelsior heeft zaterdagavond een overtuigende overwinning geboekt op Heracles. Op het eigen Woudestein werd een slordig Heracles, ondanks een vroege achterstand, met 3-1 verslagen.

Excelsior is zo'n ploeg die van ver moest komen. Na de degradatie uit de Eredivisie in 2012 eindigde het vervolgens op de vijftiende plaats in de Eerste Divisie. Maar nog een jaar later, vorig seizoen, werd Excelsior derde en wist het via de nacompetitie terug te keren op het hoogste niveau. Handhaving wordt nu logischerwijs geëist door de aanhang.

Drie punten zijn dus altijd meer dan welkom in Kralingen. En de manier waarop die zaterdagavond in eigen huis werden behaald tegen Heracles, was knap. De bezoekers uit Almelo kwamen namelijk al vroeg op voorsprong. Excelsior-linksback Elso Brito had als jong talent blijkbaar erg last van de spanning en gaf drie cadeautjes weg aan Heracles. Eén daarvan werd uitgepakt door Denni Avdic: hij ontving een slechte terugspeelbal en hoefde alleen maar even het hoofd koel te houden bij de debuterende doelman Alessandro Damen.

Heracles leek er in de slotfase totaal niet meer in te geloven. Linssen uitte continu zijn frustratie en aanvoerder/specialist Mark-Jan Fledderus ruziede zelfs met ploeggenoot Iliass Bel Hassani over wie een vrije trap zou moeten nemen. Excelsior kon de wedstrijd vrij simpel uitspelen, het werd bijna zelfs nog 4-1 en 5-1. De Kralingers hielden de punten dus knap thuis. Heracles moet het roer heel snel gaan omgooien, met of zonder trainer Jan de Jonge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen