Brandts legt verschil uit: "AZ was veel slagvaardiger"

31 augustus 2014, 08:00   Bijgewerkt: 30 augustus 2014, 23:43

Volgens FC Dordrecht-trainer Ernie Brandts heeft zijn elftal zaterdag een lesje in effectiviteit gekregen van AZ. De promovendus creëerde aan de eigen Krommedijk genoeg kansen, maar liet het merendeel daarvan onbenut. De bezoekers waren scherper in de afwerking, wat leidde tot een 1-3 eindstand.

"AZ was veel slagvaardiger, dat was het verschil. De eerste steekpass in de rug was gelijk een doelpunt en uit de derde kwam ook een doelpunt", zegt Brandts tegen RTV Rijnmond. "Wij hebben vijf a zes kansen afgedwongen, maar scoren maar één keer. Dat is het verschil. Toch moet ik een compliment maken aan mijn spelers, voor hun geweldige inzet en instelling, we probeerden de 2-3 te forceren, dat lukte helaas niet."

Brandts hoopt voor het sluiten van de transfermarkt nog op versterkingen. Oud-Feyenoorder Andwele Slory traint met het tweede elftal mee, ondanks dat hij een tijdje geleden al een punt achter zijn profloopbaan zette. Brandts: "We zullen zien of hij fit wordt en nog de ambitie heeft om op dit niveau te voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen