Van Geel: nog vijf procent kans op 'enige optie' Dost

31 augustus 2014, 11:01

De kans dat Bas Dost tijdens deze transferwindow naar Feyenoord overstapt is vijf procent. Althans, dat denkt Martin van Geel, de technisch directeur van de Rotterdamse club. In het FOX Sports-programma 'De tafel van Kees' stelde hij dat de salariseisen van Dost te veel gevraagd zijn voor Feyenoord.

"Bas Dost is de enige die nog kan komen, maar ik schat die kans niet hoger in dan vijf procent. Nu zijn we nog met hem bezig, maar ik schat de kans niet erg hoog in omdat het verschil in wat wij kunnen betalen en wat Bas in Wolfsburg verdient eigenlijk onoverbrugbaar is. Dan moet er wel heel veel gebeuren", aldus Van Geel.

Feyenoord richtte haar pijlen, na het vertrek van topschutter Graziano Pellè, op diverse spitsen uit 'het topsegment', zoals Van Geel het noemde. De namen van spelers als John Guidetti, Luuk de Jong en Dost passeerden de revue, maar geen van hen streek in De Kuip neer. Alleen de komst van Dost is nog niet volledig uitgesloten. De komst van de spits van VfL Wolfsburg lijkt dus wel zeer lastig te realiseren.

De Jong stapte naar PSV, terwijl Feyenoord vraagtekens plaatste bij de fysieke gesteldheid van Guidetti. "Guidetti past bij Feyenoord en met pijn in ons hart hebben we de beslissing genomen om het niet te doen. Het risico was te groot om met Guidetti in zee te gaan", zei Van Geel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen