Schreuder en Rutten kiezen voor twee mutaties in basis

31 augustus 2014, 15:38

FC Twente en Feyenoord sluiten vanmiddag om 16.45 uur de vierde speelronde van de Eredivisie af in de Grolsch Vaste. Beide ploegen hunkeren naar een overwinning, aangezien de winnaar de aansluiting vindt met de subtop en de verliezer zichzelf een zeer slechte dienst bewijst. Twente haalde in haar eerste drie duels drie punten op, Feyenoord verzamelde één punt meer.

Bij Twente neemt de naar Spartak Moskou vertrokken Quincy Promes voor de aftrap op het veld afscheid van de supporters. Bij de club uit Enschede vallen twee wijzigingen op ten opzichte van de basisopstelling in het Europa League-duel met FK Karabakh. Dico Koppers speelt ten faveure van Robbert Schilder, de geschorste Andreas Bjelland wordt vervangen door Rasmus Bengtsson.

Bij Feyenoord zitten Jens Toornstra en Colin Kazim-Richards voor het eerst bij de selectie van trainer Fred Rutten. De coach heeft twee mutaties aangebracht ten opzichte van de vorige wedstrijd van de Rotterdammers. Miquel Nelom vervangt Terence Kongolo en Jean-Paul Boëtius houdt Bilal Bacasikoglu uit de basis.

Opstellingen

FC Twente: Marsman, Martina, Lachman, Bengtsson, Koppers, Mokotjo, Ebecilio, Ziyech, Mokhtar, Castaignos, Kusk.

Feyenoord: Mulder, Wilkshire, Van Beek, Mathijsen, Nelom, Clasie, Immers, Vilhena, Schaken, Te Vrede, Boëtius.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen