Liverpool deelt op White Hart Lane tik uit aan Spurs

1 september 2014, 10:01

Liverpool heeft zondagmiddag een knappe en overtuigende zege geboekt in de Premier League. Op bezoek bij Tottenham Hotspur zegevierden manager Brendan Rodgers en de zijnen in 0-3. Het is de eerste seizoensnederlaag voor de Spurs, die The Reds daardoor langszij zien komen op de ranglijst. Beide ploegen hebben zes punten verzameld in drie optredens.

Het was op voorhand de vraag hoe Liverpool zou reageren, na de 3-1 nederlaag bij Manchester City van afgelopen maandag. De ploeg van Rodgers speelde de kater met eenvoud weg op White Hart Lane, waar Tottenham absoluut geen vuist kon maken tegen de nummer twee van vorig seizoen.

Dat lukte een drietal teamgenoten wel: Raheem Sterling opende de score binnen tien minuten spelen al na een goede aanval, Steven Gerrard benutte vlak na de theepauze zijn 29ste penalty in de Premier League en zomeraanwinst Alberto Moreno zorgde er na een uur spelen voor dat het game over was voor de Spurs, waar Christian Eriksen, Jan Vertonghen en Nacer Chadli in de basis startten.

Aston Villa won in eigen huis met 2-1 van Hull City, Gabriel Agbonlahor en Andreas Weimann zorgden ervoor dat een late treffer van Nikica Jelavic er niet meer toe deed. Ron Vlaar maakte de negentig minuten vol op Villa Park.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen