Arsenal laat ook tegen Leicester City punten liggen

31 augustus 2014, 19:11

Leicester City heeft Arsenal zondag op een remise gehouden. Doelpunten van Alexis Sanchez (Arsenal) en Leonardo Ulloa (Leicester) zorgden voor de 1-1 eindstand.

Arsenal begon nog aardig aan de wedstrijd. Het elftal van trainer Arsene Wenger had het gros van de tijd de bal en kwam na twintig minuten op voorsprong. Sanchez was het eindstation van een Londense aanval en schoot hard binnen.

Maar lang konden de bezoekers niet van de voorsprong genieten, want twee minuten later stond het alweer gelijk. Ulloa klopte Koscielny bij een duel in de lucht en kopte de bal overtuigend achter doelman Wojciech Szczesny.

In de tweede helft kregen de supporters meer van hetzelfde te zien. Grote kansen bleven uit, misschien ook wel omdat Arsenal de geblesseerde Olivier Giroud miste. Zijn vervanger en landgenoot Yaya Sanogo kon voorin maar weinig uitrichten tegen de promovendus, dat zelf ook niet verder kwam dan enkele kleine kansjes.

Arsenal staat na drie wedstrijden op vijf punten, drie meer dan de tegenstander van zondag.