Messi weer belangrijk voor laat winnend Barcelona

31 augustus 2014, 21:02   Bijgewerkt: 31 augustus 2014, 23:59

Barcelona boekte zondag een moeizame overwinning op Villarreal. Invaller Sandro maakte acht minuten voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd, na knap voorbereidend werk van Lionel Messi.

Bij Barcelona maakte Neymar in de tweede helft zijn rentree, nadat een enkelblessure hem nog uit de selectie van de Catalanen had gehouden voor het eerste competitieduel, vorige week tegen Elche (3-0). Munir El Haddadi kreeg zondag van trainer Luis Enrique net als tegen Elche een basisplaats.

Hoewel de overwinning verdiend was, kwam deze maar moeizaam tot stand. Barcelona had de bal en was dreigend, maar de grootste kansen waren voor het thuisspelende Villarreal, dat tot tweemaal toe de paal raakte. Ook Messi vond in de eerste helft uit een vrije trap het houtwerk.

De wedstrijd leek af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar Messi besloot anders. De Argentijn werd in het strafschopgebied gevonden, zette een verdediger op het verkeerde been en bood de instormende Sandro met een op de centimeter nauwkeurige pass een niet te missen kans. De pas 19-jarige Spaanse aanvaller faalde niet en bezorgde Barcelona bij zijn debuut de drie punten.

Barcelona is daardoor na twee wedstrijden foutloos in de Primera Division.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen