Real delft het onderspit tegen veerkrachtig Sociedad

1 september 2014, 00:09

Real Madrid is zondag van de hemel in de hel beland. De Madrilenen kwam op bezoek bij Real Sociedad al snel met 2-0 voor, maar verloren uiteindelijk met 2-4.

Sergio Ramos kopte al na zes minuten knap raak uit een corner van Toni Kroos. Na elf minuten stond het zelfs al 2-0, toen ook Gareth Bale het net had weten te vinden. De Welshman poortte een verdediger en rondde met links beheerst af.

Maar al voor de rust begon het Madrileense bolwerk scheuren te vertonen. Iñigo Martinez kopte een hoekschop binnen en David Zurutuza zorgde, eveneens met het hoofd, voor de gelijkmaker.

In de tweede helft denderden de Basken vrolijk door. Weer Zurutuza en invaller Carlos Vela velden het vonnis over Real, dat aantrad zonder Cristiano Ronaldo. De Portugees werd door trainer Carlo Ancelotti gespaard.

Door de nederlaag van Real is Barcelona de enige van de drie titelkandidaten die nog schadevrij is. Atlético heeft vier punten, Real drie. De twee Madrileense ploegen nemen het op zaterdag 13 september tegen elkaar op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen