Toornstra debuteert: "Hartstikke blij dat ik hier mag spelen"

1 september 2014, 08:20

Jens Toornstra maakte zondag zijn eerste minuten als Feyenoorder. De middenvelder kwam tegen FC Twente na rust als invaller in de ploeg. Hij maakte een prima indruk, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg punten liet liggen. Het bleef 0-0 en over die uitslag kan en mag zijn team niet tevreden zijn, vindt Toornstra.

"Op zich is 0-0 hier een goede uitslag, alleen had er meer ingezeten voor ons vandaag", zegt hij op de website van zijn club. Toornstra kwam na de rust in de ploeg voor Lex Immers. "Het is niet makkelijk om als invaller je debuut te maken, maar ik heb mijn best gedaan en kan redelijk tevreden zijn over mijn eigen spel. Het is positief dat we vandaag de nul hebben gehouden, maar hadden zelf een doelpunt moeten maken", vindt hij.

De 25-jarige Toornstra sloot een week geleden aan bij Feyenoord en is positief over zijn eerste ervaringen in Rotterdam-Zuid. "Ik ben hartstikke blij dat ik hier mag spelen. Ik weet dat er veel concurrentie is op het middenveld, dus ik moet op de trainingen laten zien dat ik wil spelen, daar word ik zelf ook beter van."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen