Van Hanegem ontevreden over Te Vrede: "Zie zoveel misgaan"

1 september 2014, 08:48

Hij scoort dit seizoen aan de lopende band, maar Willem van Hanegem is toch niet te spreken over Mitchell te Vrede. De spits van Feyenoord heeft te veel tekortkomingen, vindt de voormalig middenvelder.

In zijn column in AD Sportwereld laat Van Hanegem weten 'niet vrolijk' te worden van Te Vrede. "De meeste mensen beoordelen hem op de goals die hij maakt, maar ik zie zoveel misgaan. Balverlies, balverlies, balverlies", bromt hij. Om die reden zou hij Lex Immers vooral willen gebruiken als stand-in voor de spits. "Als ik trainer was van Feyenoord dan koos ik voor Clasie met de punt naar achteren, El Ahmadi rechts van hem en Vilhena op links. Toornstra zou ik hangend aan de rechterkant laten spelen, dat heeft hij bij FC Utrecht ook gespeeld."

In het doel zou Kenneth Vermeer komen te staan, al begrijpt Van Hanegem niet helemaal waarom Feyenoord de keeper haalt. "Dat Feyenoord hem nú opeens koopt, getuigt van paniekvoetbal in de laatste dagen van een transferperiode. Erwin Mulder heeft de laatste weken misschien wat fouten gemaakt, maar als het daarom gaat, zou je nu zowat het hele elftal moeten vervangen", stelt de voormalig Feyenoord-coach. "Feyenoord haalde bij FC Dordrecht Werner Hahn, de beste keeper van de Jupiler League. Hij en Mulder zouden uitvechten wie eerste keeper zou worden. Twee jonge gasten, prima. Ik schat in dat Feyenoord niet tevreden is over Hahn én Mulder. Laat de directie dus niet aankomen met het lulverhaal dat er een oudere, ervaren keeper nodig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen