Blind kan geluk niet op na onderscheiding en transfer

2 september 2014, 09:27

Het zijn zeer opwindende dagen voor Daley Blind. De 24-jarige vleugelverdediger annex middenvelder rondde afgelopen weekend zijn prachttransfer naar Manchester United af en per slot van rekening mocht hij maandagavond de Gouden Schoen in ontvangst nemen op het Gala Voetballer van het Jaar. De Oranje-international is in de zevende hemel, na een bewogen, maar mooie week.

Blind was de man waar het om draaide, op de 33ste editie van het Gala Voetballer van het Jaar. Hij mocht de prijs voor beste speler van het afgelopen eredivisieseizoen ophalen. De onderscheiding werd uitgereikt door zijn vader Danny. "Ik kan de glimlach niet van mijn gezicht krijgen", sprak de winnaar na het in ontvangst nemen van de prijs tegen De Telegraaf.

Na het voetbalgala meldde Blind zich bij het Nederlands elftal, dat deze week tegen Italië en Tsjechië oefent. Vervolgens gaat hij weer door naar Manchester United, zijn nieuwe werkgever. "Het is allemaal heel opwindend en spannend. Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen in Manchester, maar ook Oranje blijf ik altijd speciaal vinden", glimlacht Blind.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen