Van den Brom: "Positieve gesprekken met Heracles"

2 september 2014, 13:05

Nadat trainer Jan de Jonge zijn biezen kon pakken bij Heracles Almelo, zijn de Tukkers naarstig op zoek naar een opvolger voor de vertrokken coach. John van den Brom is een belangrijke gegadigde voor de klus in Almelo. De coach werd tijdens de vorige jaargang ontheven uit zijn functie als trainer bij Anderlecht en ziet een dienstverband bij Heracles wel zitten.

"We zijn in gesprek. En dat verloopt positief", zegt Van den Brom tegen de NOS over de interesse van de Heraclieden in zijn persoon. "Er zijn genoeg dingen die ik al afgezegd heb", aldus de coach, die wel openstaat voor een uitdaging in Almelo. "Als dat niet zo zijn, dan had ik de gesprekken gestopt. Als je in gesprek blijft, dan betekent het dat het positief is."

De Almeloërs zijn na vier speelronden de rode lantaarndrager in de Eredivisie, maar Van den Brom denkt toch dat er potentie in de selectie van Heracles schuilt: "Het is een ploeg die onder zijn kunnen presteert en beter kan dan het tot nu toe heeft laten zien. Dus er ligt een mooie sportieve uitdaging. Aan de andere kant is het ook zo dat ik gewoon heel graag weer aan het werk wil."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen