RKC Waalwijk haalt keeper De Ruiter op amateurbasis

2 september 2014, 12:19

RKC Waalwijk is in de zoektocht naar een nieuwe doelman uitgekomen bij Wesley de Ruiter. De 28-jarige keeper komt de gelederen van de Waalwijkse club per direct versterken. Hij trainde de afgelopen tijd al mee met de degradant uit de Eredivisie komt op amateurbasis binnenwandelen, nadat hij bij FC Den Bosch vertrok.

De Ruiter maakte een prima indruk tijdens de trainingen in Waalwijk. Hij startte zijn loopbaan bij FC Utrecht, waar hij vier seizoenen onder contract stond. Na zijn periode in de Domstad streek hij neer bij Den Bosch, waar hij na een dienstverband bij Excelsior terugkeerde.

"Wesley heeft op de trainingen laten zien dat hij van absolute meerwaarde kan zijn voor RKC Waalwijk", aldus RKC-directeur Remco Oversier. "We hadden echter niet de financiële middelen om hem eerder aan ons te binden. Het feit dat hij in zichzelf wil investeren door hier op amateurbasis aan de slag te gaan toont aan dat hij een op en top prof is. Wij zijn blij dat we ons hebben kunnen versterken met Wesley de Ruiter."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen