Kazim-Richards: "Fans kunnen spektakel van mij verwachten"

2 september 2014, 12:51

Colin Kazim-Richards speelde maandagavond voor het eerst in het shirt van Feyenoord. Dat deed de zomerse versterking bij de beloften. Hij hunkert naar het opdoen van meer wedstrijdritme, zodat hij belangrijk kan worden voor Feyenoord 1.

"Ik ben blij dat ik minuten heb gemaakt. Om te kijken hoe ik mij fysiek voel, de rest komt wel, dat weet ik. Ik moet minuten maken. Een wedstrijd spelen is toch anders dan op een trainingsveld rondlopen", stelt Kazim-Richards in gesprek met RTV Rijnmond. De aanvaller wordt door Feyenoord gehuurd van het Turkse Bursaspor. "Ik voel mij zo welkom hier, ben met open armen ontvangen. Iedereen wil dat ik slaag. Dat hoop ik ook, dat is voor de club ook goed. Ik wil Feyenoord helpen om kampioen te worden en zo ver mogelijk te komen in Europa", zegt hij over zijn plannen in Rotterdam-Zuid.

Kazim-Richards vindt dat de Feyenoord-selectie veel kwaliteit herbergt: "Wij hebben goede spelers, een aantal jongens kunnen groot worden in de toekomst. We hebben een echt team, ik heb ook bij clubs gezeten waar dat niet zo was. We trainen hard hier, vechten voor elkaar. De spelers zijn hongerig, het is leuk om daar deel van uit te maken", aldus de 27-jarige aanvaller, die nog niet volledig fit is. "Nee, dat is niet één speler. Maar ik kom iedere dag dichterbij. Als de trainer mij nodig heeft zal ik er zijn, honderd procent. De fans kunnen spectaculair voetbal van mij verwachten, en het belangrijkste, ik ben een winnaar. Ik kan niet wachten om minuten te maken."

Op het moment staat Mitchell Te Vrede in de spits bij Feyenoord. "Een goede speler, hij scoort iedere wedstrijd, staat op de goede plaats. Voor mij een goede competitie, voor hem ook, voor iedereen", aldus Kazim-Richards.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen