Ten Rouwelaar: "Lastig om niet op aanbod PEC in te gaan"

2 september 2014, 16:12

PEC Zwolle zag hem graag naar het IJsseldeltastadion komen, maar Jelle ten Rouwelaar is toch bij NAC Breda gebleven. De ervaren doelman kan op de nodige waardering van de clubleiding van de Bredanaars rekenen, vanwege zijn besluit om te blijven. Hij kan een verbeterd en verlengd contract tegemoet zien bij de Brabantse club. Dat laat de 33-jarige doelman doorschemeren tegenover Voetbal International.

Ten Rouwelaar heeft momenteel een verbintenis met een looptijd tot medio 2016 in het Rat Verlegh Stadion en krijgt momenteel een voorstel voor een contract met een lagere gelimiteerde vertreksom, die nu ongeveer 350.000 euro zou bedragen. De doelman is grootverdiener bij NAC.

Het verhaal van PEC Zwolle zorgde ervoor dat Ten Rouwelaar aanvankelijk wel heil zag in een overstap naar Overijssel. Uiteindelijk volgde hij toch zijn gevoel, zo geeft hij aan: "PEC is een club in ontwikkeling. Ze zijn qua organisatie op dit moment verder dan NAC. Het zag er allemaal uitstekend uit, maar ik heb mijn gevoel laten spreken en heb zondagavond besloten in Breda te blijven."

"Het was een lastige beslissing om niet op het aanbod van PEC in te gaan", vervolgt Ten Rouwelaar. "Maar ik sta volledig achter mijn keuze om bij NAC te blijven. Ik heb veel aan de club te danken en vertrek niet zomaar. Wat ik al eerder zei: ik ben verknocht geraakt aan deze regio en aan deze club. En dat meen ik."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen