Van Gaal blij met ManU: "Ze kopen maar door, ze steunen mij"

3 september 2014, 08:08

Louis van Gaal is blij met de manier waarop de leiding van Manchester United zich in deze laatste dagen van de transferperiode opgesteld heeft. Ondanks de moeizame seizoensstart, kreeg de Nederlandse coach alle gelegenheid om nieuwe spelers te halen. Manchester United sloeg maandag nog een grote slag door Radamel Falcao binnen te halen en strikte eerder onder meer Daley Blind en Angel di Maria.

Van Gaal won niet één van zijn eerste drie competitieduels met Manchester United en leed een pijnlijke nederlaag in het bekertoernooi, maar voelt desondanks veel vertrouwen. "Bij Bayern was ik rond deze tijd al op het matje geroepen. Door Hoeness. Maar weet je wat de mensen bij United doen? Die kopen maar door! Ze steunen mij! Ze hebben vertrouwen in mij. Dat voel je. Ook als mens", zegt hij enthousiast in De Telegraaf.

Toen hij bij ManU tekende, wist Van Gaal dat hij puin moest ruimen en het team opnieuw op moest bouwen. "Of het erger was dan ik had vermoed? Nee, ik wist van tevoren dat het lastig zou worden. Ik kon dit jaar ook naar Tottenham Hotspur. Maar ik koos voor de grootste uitdaging en voor het feit dat ik in elk land bij de nummer één heb mogen werken. In mijn ogen is Man United nog steeds de nummer één. Dat is Tottenham niet. Ook al was het héél aanlokkelijk om voor Tottenham te tekenen. Maar ik dacht, ik ga mijn carrière bij United afsluiten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen