Koch niet blij met komst Isimat Mirin: "Was niet de afspraak"

3 september 2014, 08:32

Voor Menno Koch is het uitzicht op speeltijd bij PSV flink afgenomen. De ploeg uit Eindhoven haalde op de laatste dag van de transferperiode Nicolas Isimat Mirin binnen, de 22-jarige verdediger komt over van AS Monaco. Isimat Mirin moet de concurrentie aangaan met Jeffrey Bruma, Koch (20) is nu derde keus voor die positie. "En dat was niet de afspraak", zegt zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli in Voetbal International.

Nakhli is teleurgesteld in PSV. "Menno kreeg aan het einde van vorig seizoen de toezegging dat hij tweede man achter Bruma zou worden als hij in de voorbereiding goed zou presteren. Twee weken geleden kreeg Menno te horen dat hij definitief zijn plaats in de A-selectie had verdiend. En dan halen ze op de laatste dag van de transferwindow een rechtsbenige centrale verdediger. Dat is op z'n zachtst gezegd niet netjes."

Technisch directeur Marcel Brands van PSV ziet dat anders. "Als we er niemand bij zouden hebben gehaald, had Menno ieder weekeinde bij onze A-selectie gezeten. In de praktijk komt het er dan op neer dat hij niet of nauwelijks in de Jupiler League had kunnen spelen. Omdat we nu de beschikking hebben over Isimat-Mirin, kan Menno zich gewoon ontwikkelen tijdens wedstrijden met Jong PSV en de trainingen bij het eerste elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen