Grolsch Veste blijft thuishaven Jong FC Twente

3 september 2014, 09:10

Jong FC Twente speelt ook dit seizoen zijn thuiswedstrijden in de Grolsch Veste, het stadion van de club uit Enschede. De Tukkers onderzochten de mogelijkheid om de beloftenploeg onder te brengen bij de Hengelose amateurclub ATC '65, maar om verschillende redenen ziet de club af van dat plan.

"De afgelopen tijd hebben we in goed overleg met de gemeente Hengelo gekeken naar de mogelijkheid om het beloftenteam bij ATC te laten spelen", zegt Manager Operationele Zaken Eugenio Porcu van FC Twente op de clubsite. "Dit was in eerste instantie onze insteek. Het vergde enerzijds diverse investeringen en anderzijds betekent het mislopen van Europees voetbal dat er meer ruimte is in het programma. Daar komt bij dat FC Twente Vrouwen, met uitzondering van een aantal wedstrijden, haar thuiswedstrijden wel gaat spelen bij ATC '65. We hebben daarom besloten Jong FC Twente ook dit seizoen in De Grolsch Veste te laten spelen."

Jong FC Twente komt voor het tweede achtereenvolgende seizoen uit in de Jupiler League. De eerstvolgende thuiswedstrijd van de Enschedese beloftenploeg is op maandag 15 september, tegen Jong PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen