Heracles en NAC walsen over oefentegenstanders heen

4 september 2014, 16:26

Heracles Almelo en NAC Breda hebben donderdagmiddag behoorlijk uitgehaald in vriendschappelijke wedstrijden. De Heraclieden maakten FC Emmen met de grond gelijk (7-0), NAC was maar liefst met 6-2 te sterk voor Lierse SK.

Voor Heracles kan de oefenwinst een vertrouwensboost opleveren. De Almeloërs staat na vier speelronden in de Eredivisie nog altijd op de hatelijke nul, wat trainer Jan de Jonge de kop kostte. Jeroen Veldmate, Mark-Jan Fledderus, Aleksei Kangaskolkka (tweemaal), Jaroslav Navratil (tweemaal) en Simon Cziommer verzorgden de treffers tegen de nummer acht van de Jupiler League.

NAC haalde Lierse door de gehaktmolen. Stanley Menzo werd onlangs ontslagen als trainer van de Belgische club, maar dit bracht tegen NAC niet bepaald een schokeffect teweeg. Mats Seuntjens (tweemaal), Erik Falkenburg (tweemaal), Kingsley Boateng en Brandon Robinson scoorden voor de ploeg uit Breda.

FC Den Bosch speelde met 3-3 gelijk tegen KV Kortrijk. Benjamin van den Broek, Jordy Thomassen en Erik Quekel waren trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen