Guidetti toch op huurbasis aan de slag bij Celtic

4 september 2014, 18:18

John Guidetti heeft toch nog zijn zin gekregen. Enkele dagen na het verstrijken van de transferdeadline mag de Zweedse aanvaller zich alsnog speler van Celtic noemen. De Schotse club huurt de voormalig Feyenoorder van Manchester City, zo laat Guidetti zelf weten via Twitter.

Guidetti, Celtic en Manchester City bereikten vlak voor het eind van de transferperiode al overeenstemming, maar alle betrokken partijen kregen het papierwerk niet op tijd in orde. Dit tot grote frustratie van Guidetti. "Het was totale chaos. Ik heb een dag lang geen hap door mijn keel gekregen", bromde hij.

De Schotse voetbalbond legde de kwestie voor aan de FIFA en de wereldvoetbalbond heeft nu alsnog groen licht gegeven voor de overstap. Guidetti kan na de interlandperiode debuteren voor de Schotse kampioen, waar onder meer voormalig eredivisiespelers Virgil van Dijk en Derk Boerrigter onder contract staan.

Eerder deze zomer was Guidetti ook in gesprek met Feyenoord, de club die hem in het seizoen 2011/2012 al huurde van Manchester City. Een terugkeer naar Rotterdam-Zuid bleek echter niet mogelijk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen