Rutten blij met 'geheim' oefenduel Feyenoord: "Zeer nuttig"

4 september 2014, 18:47

Achter gesloten deuren werkte Feyenoord donderdag, zoals wel meer eredivisieclubs, een oefenwedstrijd af. De tegenstander op Varkenoord was FC Volendam, dat meedraait in de top van de Jupiler League. De Rotterdammers wonnen met 2-0, door doelpunten van Elvis Manu (strafschop) en Jens Toornstra.

Trainer Fred Rutten is blij dat de wedstrijd ingelast kon worden. "Tijdens een interlandperiode zoeken we naar een andere belasting voor de spelers dan alleen de trainingen", zegt hij op de clubsite. "Evenals afgelopen maandag bij de beloften heeft Colin Kazim-Richards minuten gemaakt, terwijl ik bovendien de kans kreeg om Kenneth Vermeer en een aantal A-junioren aan het werk te zien. Daarom is dit voor ons zeer nuttig."

Wegens interlandverplichtingen ontbraken Karim El Ahmadi, Tonny Vilhena, Jean-Paul Boëtius en Bilal Basacikoglu. Jordy Clasie en Terence Kongolo kregen rust, doelman Erwin Mulder ontbrak in de selectie. Volgens de Rotterdamse club heeft de keeper een knieblessure overgehouden aan het duel met FC Twente.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Wilkshire (60' Verhoek), Woudenberg (82' James), Mathijsen (46' Van der Pijl), Nelom; Immers (60' Dammers), Toornstra; Schaken (46' Achahbar), Te Vrede (80' Ulusoy), Kazim, Manu

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen