Kuyt ziet Oranje schutteren: "Rampzalig, we begonnen te slap"

4 september 2014, 23:53

Het Nederlands elftal bewees zichzelf in het oefendel tegen Italië een slechte dienst. De ploeg van Guus Hiddink begon matig en stond al na tien minuten met 2-0 achter. Dirk Kuyt, die in de aanval speelde, is ontevreden over het optreden van Oranje en was met name boos over de start van Nederland. 

"Het is natuurlijk rampzalig hoe wij aan de wedstrijd begonnen. De eerste tien minuten waren we ongeconcentreerd", liet hij weten in gesprek met SBS. Bruno Martins Indi werd van het veld gestuurd na een overtreding in de zestienmeter. "Na die rode kaart is de vriendschappelijke wedstrijd afgelopen." 

"Aan deze wedstrijd heeft daardoor alleen de scheidsrechter wat gehad, verder niemand", zei Kuyt, die zijn 104e interland speelde. "Maar we moeten ook naar onszelf kijken, want we begonnen veel te slap. Met een groot gedeelte van deze groep hebben we een fantastisch WK gespeeld, maar dat telt nu niet meer. Je vergooit de hele wedstrijd. Ik denk dat de Italianen het ook zonde vonden om tegen tien man te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen