Mislukt debuut Koster bij Jong Oranje: "Niet voldoende"

5 september 2014, 10:22

Adrie Koster debuteerde donderdagavond als coach bij Jong Oranje, maar kende een valse start bij de Nederlandse talenten. Het duel met Jong Georgië, gespeeld in het kader van de EK-kwalificatiereeks, werd teleurstellend met 0-1 verloren. "Ik had het me anders voorgesteld", sprak Koster na zijn debuut.

"We hebben terecht verloren'', zei de opvolger van Albert Stuivenberg na afloop van de verliespartij tegen OnsOranje. Koster kijkt terug op een mislukt debuut: "Het baltempo was te laag, er zat te weinig diepte in ons spel. Dan is het moeilijk doorkomen. En we zaten in de duels veel te ver van de man om de bal te kunnen winnen. En de mogelijkheden die je krijgt, moet je dan ook maken."

De conclusie van Koster is helder en duidelijk: "Het was allemaal niet voldoende. De wil was er, de uitvoering niet", aldus de kersverse coach van Jong Oranje, die het komende maandag met de jonge internationals opneemt tegen Jong Slowakije. "We moeten nu eerst herstellen van deze nederlaag, dat is het belangrijkste. Ik heb veel vertrouwen in de groep, dat ze de kwalificatie naar een goed einde gaan brengen. Maar het moet duidelijk beter dan nu."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen